tiistai 29. toukokuuta 2012

Alku

Tämä on mökkiblogi. Mökkiblogi sai innoituksensa tästä sivusta. Mökkiblogissa kertoillaan perunoista, mansikoista, pavuista ja kesäkurpitsoista. Ja katsellaan kasvikuvia! Ja "jälkeen"-kuvia, koska "ennen"-kuvat aina unohtuvat. "Ennen"-tilanteeseen voi päästä kuvittelemalla vuohenputkea ja hirveää kaaosta.

2 kommenttia:

  1. !!! Voe kesäkurpitsalapsi!! Ja innoituksen lähteenä oleva sivu ^^^ (kolmisilmähirviö on iloinen) Tää näytti tosi pätevältä! Mun täytyy ruveta satsaamaan kuviin enemmän... Ehkä kohta palstalla kasvaa jo jotain rikkaruohoja. Vein sinne kitumaan lemmikin. Savimaahan. Auringon paahteeseen. Tää on niin tätä. Mut tuo perunapeltomaa näytti tosi lohdullisen karmaisevan tutulta. Jossain muuallakin on tuollaista kokkaretta, jonka läpi asioita jollain jumalan ihmeellä kasvaa, ah. Veikkaan vaan, et tilli ehkä ei kuitenkaan. Perhana.
    T: Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voe kolmisimmuhirviöistä :D Hyvä ku muistutit mua lemmikeistä, mulla meinaan alko karmeen kitkemisen jälkeen vipata niin, että aloin siirtelemään niitä paikasta A paikkaan B siinä toivossa, että ne tykkäis olla paikassa B, koska paikasta A ne piti nyhtää pois. Koska paikassa A pitäisi kasvaa mustaherukka. Mä oon ihmetelly, et miten siitä maasta saadaan sellanen sileä ja hienon multava. Koska meillä on aina tollasta ihme kokkaretta :D Ehkä liikaa savea? Ja tillin suhteen me ollaan luovutettu. Aina sitä on yritetty ja koskaan ei olla mitään saatu :'D

      Poista