perjantai 8. kesäkuuta 2012

Ruohoalue, lapio ja tarhuri

Tänään oli multitarhurillinen päivä. Paikalla olivat ylitarhuri ja kaksi aputarhuria. Otin jopa "ennen"-kuvia!

Ensin esittelen teille kaksi karviaismarjapensasta.

Tässä he olivat ensin, surkeasti hukkuneina. :(














Ja tässä he ovat pienen nyhtämisen jälkeen! Oikeanpuoleinen pensas oli surkea, niin jätin häneen kasvamaan myös kukkasia.












Seuraavaksi kerron erään kasvimaan tarinan.

Olipa kerran leikkimökin sivu. Sivussa oli muokkamaton papumaa, ruohoa, ruohoa ja vadelmia.
Sitten papumaa sai papunsa, herneensä, mangoldinsa ja salaattinsa. Ruohot ja vadelmat kokivat äkillisen katoamisen.


Maanmuokkauskoneella oli teknisiä ongelmia. Maa oli kovaa mutta yllättävän matoista. Maanalainen kansa yllätti kääntäjän!



Simsalabim, ruohorääkylästä tulikin yllärikasvimaa, jonka kaksi puolikasta ovat eri korkeuksilla! Seinästä lukien papua, mangoldia, kehäkukkaa, sipulia ja salaattisipulia. Papu ja sipuli eivät pidä toisistaan, siksi suojavyöhyke välissä. Woohoo!
















Ja loppukevennys!

Kun ostin kastelukannuja Prismasta, minulla oli kaksi vaihtoehtoa. Kuvan vihreä tai tämä harmaa. En ottanut harmaata, koska se oli harmaa. Olisi ehkä kannattanut.

Kuvassa tapahtui ruusujen siirtoa ja vaihtoa allaolevaan kukkapenkkiin.
Lovely, wonderful, pwetty!















Edelliskerralla tuli mielihärö. Siirsin ja istutin lemmikkejä pihlajan kaveriksi.

Arvaatte varmaan, mitä tuossa kohdassa aiemmin oli? Vinkki: se kohoaa uhkaavasti poloisten lemmikkien takana.

Duppiduppiduu!

2 kommenttia:

  1. Maaaanalainen kansa... Mahtavat Rölli-mielleyhtymät! Ärsyttää vähän kun tämä ei olekaan facebook niin että voisi yksittäistä kuvaa helposti kommentoida.
    Kommentoisin kuvaa teikäläisestä leikkimökin vieressä, jonka mittasuhteet hätkähdyttää kivasti, vaikka ei pitäisikään kenellekään tulla yllätyksenä, ettei leikkimökki ole oikean talon kokoinen... Ja lemmikkien siirtelyyn on ryhtynyt hän! Mistäköhän moinen päähänpisto? :D Mut mikä niitä uhkaa? Talo? Pihlaja? Mysteerikasvi? En tajunnu :/
    T: Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! :D Leikkimökki muuten toimii lähinnä varastona. Ollaan mietitty myös sen pommittamista, koska tilalle saisi vaikka kasvimökin aka. kasvihuoneen. Tai vaikka lisää perunoita, mieti mikä määrä rikkaruohotonta maata siellä alla on!!

      Lemmikkien siirto johtui siitä, että koetin pelastaa mustaherukkapensasta. Höhlät lemmikit kasvoivat sen juurella, niin ne piti poistaa :/. Olin jo pelastanut liian monta pensasta sen päivän aikana, niin sitten tuli sekaannus ja raivasin niille tilan tuohon :D. Kun ne näyttää kivoilta, mutta kasvaa aina väärässä paikassa. >:S

      Poista