perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tänään - ups, eilen! Yritin olla näpsä. Otin kuvia kännykällä ja olisin halunnut kirjoittaa tänne kännykällä. Kännykkä tosin oli sitä mieltä, että olin Googlen juttuja käyttävä poikaystäväni, eikä halunnut päästää minua muuttamaan häntä itsekseni. Oh well.

Pääasia on, että istutin papuja!

Ja niitä oli ihan surkean liian vähän!

Armottoman koululla suoritetun piirakanmyynnin (ehhehheheh) jälkeen ei huvittanut lähteä mökille. Lopputulos: tein seuraavat asiat noin tunnissa.

Kuvia:

Möyhäsin ja mylläsin ja kaivoin, joten nyt kesäkurpitsaiset möllöttävät kompostissa. Jos tekisin uudestaan, laittaisin pohjalle enemmän täytettä, jotta kurpitsat olisivat lähempänä reunoja, ja takimmaiset saisivat pidempään aurinkoa. Kurpitsat ovat myös liian lähellä toisiaan. Mutta väleihin laitoin krassia!


Papumaa. Luulin, että pavut tarvitsevat paljon tilaa. Luulin väärin. Papuja oli itämässä kuusi. Ylipuutarhuri tyytymätön. Maanmuokkausvaiheessa ulkonäkö oli vielä perunapeltomaisempi. Papujen lisäksi tuohon meni herneet (pienet nipukat näkyy kyllä!), mangoldit ja salaatti.
 Ööh kaverin herneet....
Laitettuani mangoldin siemenet suoraan maahan, katsoin pussia. 55% siemenistä itää. Gr8. Kännykkä on näköjään surkeasti hyperooppinen kun ei lähelle tarkennus oikein luonnistunut...
 Pakollinen pottukuva!
 Pakollinen mansikkakuva!

Loppukevennyksenä: etsiessäni kaveria, joka omistaa ylläolevat herneet, löysin Haagan piilotetun helmen: siistin kukkapenkin. Ja. Palmikoidut heinätupot. Ei mulla muuta.

1 kommentti:

  1. Ööö, tuohon viimeiseen mainostettuun kuvaan liittyen tuota äphtyhäptähähpyhä mitähhh??? No, saa sitä aikaansa käyttää kukin miten tahtoo. Kyllä näin on asiat vapaassa kasvinnypläysmaassa.
    Heidi

    VastaaPoista